Traditionele boerenbont tafelkleed

Traditionele boerenbont tafelkleed

Terug van weggeweest zijn onze boerenbont tafelkleden! De tafelkleden zijn een tijdloze, trendy tafelkleed voor elk seizoen. Dat is nu juist wat de boerenbont tafelkleden zo interessant maakt, of je de tafelkleed nou in de winter of zomer gebruikt, dat maakt niet uit!

Ook het gebruik van de tafelkleed binnen of buiten, maakt niet uit. De tafelkleed staat super leuk op een picknick- bank of gewoon een moderne eettafel.

Tip: ga je lekker picknicken met de familie, dan kan je onze tafelkleed ook als kleed gebruiken. Door dat onze tafelkleed is gemaakt van polyester, kan je de tafelkleed gemakkelijk schoonmaken. Dit kan met de hand was, maar ook in de wasmachine.

Wij hebben gekozen om de tafelkleden door te voeren in vijf verschillende kleuren en drie maten. De kleuren die wij hebben laten produceren zijn, camel, baby blauw, donker blauw, mint groen en rood. Deze vijf kleuren zijn beschikbaar in de volgende maten; 180×120 – 200×140 – 240×140. De keuze om andere maten door te voeren kwam doordat de vraag naar grotere maten toenam. Zo hebben wij voor iedere tafel een geschikte maat tafelkleed en uiteraard ook een mooie bijpassende kleur.

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.
De waardering van www.greenlives.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 21 reviews.